Català   Castellano Atenció al client   
Fundació Privada
Agropecuària de Guissona
 
  Presentació
 
  Centre Geriątric
 
  Centre Mčdic
 
  Centre de Salut
 
  Fotos d'activitats
 
  Videos d'activitats
 
 

Centre de Salut

El Centre de Salut de la Fundació Agropecuària de Guissona vol, a través de les seves instal·lacions, equipaments i serveis, posar a la disposició de tothom noves activitats fisioterapeutiques i gimnàstiques per a millorar la qualitat de vida de les persones del nostre entorn.

El seu equipament és molt complert, perquè disposa de piscina climatitzada, spa, bany turc, sauna, boxes de tractament, sales de rehabilitació i amplis espais per a gimnàstica, així com  zones de descans.

També cal destacar els diversos serveis dirigits per monitors, com la gimnàstica per adults, gimnàstica prepart i postpart, psicomotricitat, passant per la matronatació, aquafitness, activitats aquàtiques per a nadons, entre d’altres. Una altra sèrie d’activitas, com les que poden desenvolupar-se a  la zona d’hidroteràpia i a la sala cardiovascular, també es poden utilitzar lliurement o seguint els diversos programes  predeterminats pels nostres especialistes. 

El preu mensual per a ésser soci del Centre de Salut és de 7 € (iva inclòs), i permet la utilització dels serveis de piscina, jacuzzi, sauna i sala de màquines cardiovascular, des de les 7 del matí a les 10 de la nit els 365 dies de l'any

 
  Rambla dels Segadors, 57 - 25210 Guissona (Lleida) Avís legal   Política de privacitat