Català   Castellano Atenció al client   
Fundació Privada
Agropecuària de Guissona
 
  Presentació
 
  Centre Geriątric
 
  Centre Mčdic
 
  Centre de Salut
 
  Fotos d'activitats
 
  Videos d'activitats
 
 

Centre Geriàtric

La Fundació constitueix un magnífic marc amb tots els serveis i atencions per a l'estada dels nostres avis. Amb un ambient on podran gaudir de la millor companyia, múltiples activitats i d’un excel·lent tracte.

Disposem de places concertades amb el departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya.

La residència compta amb un equip de professionals qualificats per tal d'atendre totes les necessitats dels nostres avis i donar un servei integral amb un tracte com de casa, humà i personalitzat d'acord amb les necessitats de cada resident. Per a la millor atenció dels residents disposem de: metge 24 hores al dia, infermeres, assistent social, dietista, fisioterapeuta, auxiliars de geriatria, servei religiós, servei de perruqueria i podòleg.

Amb amplis espais comuns pels residents: sales d'activitats, sala de televisió, diversos menjadors, gran terrassa exterior, així com unes confortables habitacions, totes exteriors, amb bany i dutxa, equipades amb llits articulats, telèfon, televisió i nevera.

Els preus mensuals per a la Llar Residencial són de 1.110,77 € (iva inclòs) i per a la Residència Assistida desde 1.427,92 € (iva inclòs).

Disposem també d’un Centre Mèdic a la planta baixa amb sala de radiografies, consultoris mèdics, sales de rehabilitació i fisioteràpia, etc., així com d’un Centre de Salut amb piscina terapèutica i spa, sauna, bany turc, amplis espais per a gimnàstica i zones de descans per a millorar la qualitat de vida.


  

 
  Rambla dels Segadors, 57 - 25210 Guissona (Lleida) Avís legal   Política de privacitat