Català   Castellano Atenció al client   
Corporación Alimentaria Guissona, S.A.
 
  Presentaciˇ
 
  Junta General i
Informe anual
 
  Departaments i activitats
 
  Export
 
  Productes i preus
 
  Comandes pinso
 
  Comandes gasoil
 
  Consulta activitats on-line
 
  Consulta dip˛sits
 
  Contacte dip˛sits
 
  Informaciˇ accionista
 
 

Presentació

Corporación Alimentaria Guissona, S.A. constituïda el 23-12-99, agrupa totes les activitats industrials i comercials del Grup Alimentari Guissona.

La Corporación realitza la producció i subministrament de pinsos,  la fabricació de medicaments i fitosanitaris, els serveis d’assistència veterinària i el servei tècnic per a explotacions ramaderes, així com el subministrament i la venda de carburants i de material ramader. De la mateixa manera, mitjançant el  Complexe Carni “La Closa” situat a Guissona, la Corporación realitza tota la transformació càrnia (escorxadors d’aus i de bestiar, sales d’especejament, fàbrica d’elaborats i cuinats, etc.). Finalment duu a terme la comercialització dels productes carnis mitjançant els establiments “bonÀrea” que arriben al consumidor final sense intermediaris.

La Corporación compta amb la certificació de qualitat ISO 9001, el certificat ISO 22000 que garanteix que els productes carnis que produeix i comercialitza son 100% segurs, i del nou certificat ISO 14001 de gestió ambiental.


 
  Traspalau, 8 - 25210 Guissona (Lleida) Avís legal   Política de privacitat